marți, 24 august 2010

Ciuperci umplute

Ingrediente: 1 kg ciuperci Champignon, 2 legaturi verdeata sezon, 5 catei de usturoi, sare, piper macinat, 130 g unt, 1 legatura de ceapa verde

Timp preparare: 1/2 h

Mod de preparare:
1. Se indeparteaza piciorusele de la ciuperci si se taie cubulete. Verdeata se taie marunt, ceapa verde se curata si se taie rondele subtiri. Usturoiul se zdrobeste. Toate ingredientele se amesteca cu piciorusele de ciuperci taiate si se condimenteaza cu sare si piper.
2. Se preincalzeste gratarul. Se topeste untul. Ciupercile se vor umple cu amestecul de verdeturi si se vor stropi abundent cu untul topit, apoi se aseaza pe grill si se vor frige cam 5 minute, pana ce untul incepe sa faca spuma.

Se servesc cu salata de cartofi, cu rosii, castraveti si cuburi de cascaval.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu