miercuri, 18 august 2010

Bors de perisoare

Timp Preparare: 1 h 30 min

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 litru bors, 300 g carne tocata pui/porc, untdelemn, 1 morcov, 2 patrunjei, 1/2 telina, 2 cepe, 1 ardei gras, 4 rosii date pe razatoare sau taiate cubulete, 3 linguri orez, 1 ou, sare, piper, marar, leustean verde


Preparare: Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, sare, piper, ou, marar. Se fac perisoare mici inmuind mana in apa. Separat se fierb zarzavaturile, curatate, spalate si date pe razatoare sau taiate fideluta, impreuna cu o ceapa taiata marunt si orezul. Cand au fiert legumele si orezul, se pun si perisoarele si se lasa sa fiarba bine. La sfarsit se adauga borsul fiert dinainte separat in alta cratita, se mai lasa sa dea in clocot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu