6 cepe frumoase
citeva rosii
un paharel de vin alb
3 linguri de bulion
3 linguri de bulion
3 foi de dafin, sare, piper
patrunjel
Mod de preparare:
1 ) Se curata crapul, dupa care se imparte in felii mari sau se lasa intreg.
2 ) Se taie ceapa in felii subtiri, iar rosiile se taie in felii mari, apoi se pun intr-o tava impreuna cu pestele, uleiul, paharelul de vin alb, bulionul diluat intr-o cana cu apa, sare, citeva boabe de piper, foile de dafin. Se adauga apa la nivelul pestelui, dar sa nu-l acopere complet.
3 ) Se pune tava la cuptor si se lasa sa scada, luand in consideratie ca dupa ce s-a racit, mincarea mai scade.
4 ) Se serveste a doua zi cind sosul e inchegat putin. Se orneaza cu patrunjel tocat marunt.
2 ) Se taie ceapa in felii subtiri, iar rosiile se taie in felii mari, apoi se pun intr-o tava impreuna cu pestele, uleiul, paharelul de vin alb, bulionul diluat intr-o cana cu apa, sare, citeva boabe de piper, foile de dafin. Se adauga apa la nivelul pestelui, dar sa nu-l acopere complet.
3 ) Se pune tava la cuptor si se lasa sa scada, luand in consideratie ca dupa ce s-a racit, mincarea mai scade.
4 ) Se serveste a doua zi cind sosul e inchegat putin. Se orneaza cu patrunjel tocat marunt.
1 comentarii:
Abia astept sa incerc reteta!
Trimiteți un comentariu