sâmbătă, 9 aprilie 2011

Rulada cu praz si ciuperci

Ingrediente:
1/2 kg de ciuperci
1 pachet cu foi de placinta
(sunt 2 foi in pachet)
2 cepe mari
4 fire de praz
1 legatura de patrunjel
4 linguri de ulei
sare, piper

Mod de preparare:
- Curata si spala ciupercile, taie-le felii si pune-le la calit in putin ulei, cu o ceapa taiata julien. Lasa sa scada destul, adauga sare si piper si pune compozitia intr-un castron.
- Spala prazul si taie-l felii subtiri. Pune-le la calit in ulei cu cealalta ceapa taiata julien, lasa-le sa scada, adauga sare si piper dupa gust. Pune compozitia intr-un castron si adauga patrunjelul tocat marunt.
- Intinde o foaie de placinta si peste ea pune amestecul de praz, ceapa si patrunjel. Apoi intinde urmatoarea foaie peste umplutura de praz si aseaza pe ea ciupercile calite.
- Ruleaza ambele foi, si pune-le la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Se poate servi rece sau calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu