luni, 11 aprilie 2011

Bors de miel

Ingrediente:
800 g carne de miel
4 cepe mari
4 morcovi mari
4 radacini de patrunjel
1/2 telina
3 fire de ceapa verde
1 legatura de patrunjel verde
1 legatura de marar verde
1,5 l bors
4 linguri cu ulei
sare

Mod de preparare:
1. Spala bine carnea, taie-o in bucati mai mici si pune-o la fiert in 1,5 l de apa, cu putina sare.
2. Spala, curata si taie cubulete zarzavaturile. La fel ceapa uscata si cea verde. Cand carnea e aproape fiarta (fierbe destul de repede carnea de miel) adauga zarzavaturile.
3. Cand totul a fiert bine, adauga borsul, pe care l-ai fiert inainte separat. Pune intai doar jumatate, gusta si daca nu e suficient de acru, dupa gustul tau, pune si restul. Mai lasa 5-10 minute, potriveste de sare si adauga si verdeata tocata marunt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu