Ingrediente: 6 cartofi, 2 morcovi, 3 ardei grasi, 1 dovlecel, 1 conopida, 1 varza mica, 300 g fasole verde, 1 telina mica, 100 ml bulion, 3 cepe, 5 rosii, 1 pahar ulei, 2 legaturi patrunjel verde, sare, piper
Mod de preparare: Curatam de coaja telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii, dupa care taiem ceapa si o punem la calit in ulei. Taiem in bucatele cartofii, dovlecelul, conopida, fasolea verde si ardeii, iar in felii morcovii, telina si rosiile. Varza se taie fideluta. Toate aceste legume taiate se adauga peste ceapa. Stingem totul cu apa, adaugam sare, piper si presaram o parte din verdeata. Punem totul in cuptor timp de o ora. La urma, presaram patrunjelul ramas.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu