Ingrediente pentru blat:
7 albusuri batute spuma
200 g zahar
2 linguri faina
putina sare
175 g nuca de cocos / nuca maruntita
zeama de la o felie de lamaie
Ingrediente pentru crema:
7 galbenusuri
200 g zahar
200 g unt
1 pliculet budinca de vanilie
100 ml lapte
2 lingurite ness
25 g nuca de cocos / nuca maruntita
1 lingura faina
Mod de preparare:
1. Blatul
Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care se adauga treptat nuca de cocos/ nuca maruntita, zeama de lamaie si faina. Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor.
2. Crema
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si se adauga treptat praful de budinca, faina, Ness-ul si apoi picatura cu picatura laptele rece. Se freaca pe abur pana se leaga. Cand crema e aproape rece se adauga untul si se amesteca bine, apoi se intinde pe blatul rece. Se presara deasupra nuca de cocos / nuca maruntita.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu